Kwaliteit


Kastwanden, bodems, zijkanten, 19 mm dik – achterwand 8 mm dik en rondom ingegroefd. Voor maximale stabiliteit, comfort, een grote duurzaamheid en lang plezier met de keuken.

Deuren, kastwanden en bodems zijn gefabriceerd op basis van “nulvoegoptiek”. Door deze progressieve technologie bij de verwerking van de kanten bereiken wij een absoluut harmonisch oppervlaktebeeld, daar de voegen tussen platen en kanten optisch niet meer zichtbaar zijn. Bovendien worden de deuren, de kastwanden en de bodems wezenlijk duurzamer – voor meer kwaliteit en design in de keuken.

Fronthoogte 124 mm, raster met 3 mm voeg. Voor een flexibele en eenvoudige planbaarheid. Hoogte en vorm zijn individueel aanpasbaar en zorgen voor een perfecte ergonomie. Wij werken niet met blindstukken, maar produceren de deuren precies passend. Voor meer comfort en design in de keuken..

Het uittreksysteem BLUM LEGRABOX pure behoort tot de standaarduitvoering van het complete programma. Blum scharnieren en klepdeurbeslagen met geïntegreerd dempingssysteem BLUMOTION. Op verzoek ook met elektrische Servo-Drive of handmatige Tip-On verkrijgbaar. Eenvoudig, mooi, modern – met een vingertip openen en sluiten. Zo beleeft u plezier aan uw keuken..

Hoekkasten met LeMans-draaiplateaus. Voorraadkasten met tandem- en uittrekbeslag met geïntegreerd dempingssysteem. Laat uw potten en pannen als bij toverslag verdwijnen dankzij het gebruik van de royale opbergruimte. Voor meer comfort en orde in de keuken.

Kastbreedten traploos 250 – 1200 mm breed. Kasthoogten traploos tot 2400 mm hoog. Kastdiepten traploos tot 700 mm diep.

Bijna onbeperkte planning met ons. Voor de individuele keuken en meer plezier bij het toebereiden en koken. Steeds genoeg plaats, steeds de juiste maat, alles op zijn plaats.

Groot kleurenassortiment bij fronten met hoogwaardige poederlaklaag. Poederlak heeft elementaire voordelen tegenover traditionele laklagen. Hij is bijzonder krasvast, robuust alsook stootvast en bovendien milieuvriendelijk, daar geen organische oplosmiddelen bij de verwerking worden ingezet. Door de hoge vuilongevoeligheid is hij bovendien extreem onderhoudsvriendelijk en bekoort door het hoogwaardige haptische gevoel en de hoge waarde.

Gecontroleerde kwaliteit door Deutsche Gütegemeinschaft Möbel e.V. Onze keukens dragen het keurmerk “Gouden M”, daar wij veel waarde hechten aan kwaliteit en verdraaglijkheid met de gezondheid. Onze keukenmeubelen zijn synoniem voor veiligheid en gezond wonen. Verdere informatie over het keurmerk vindt u hier: www.dgm-moebel.de

De met het Emissielabel gekenmerkte meubelen hebben de vergunning van het Emissielabel van de Duitse “Gütegemeinschaft Möbel e.V” in de categorie A.